Recept för 2-3 pers
250 g kycklingfilé
2 msk nötolja
3 msk soja
2 msk sweet chilisâs
salt och vitpeppar
koriander
300 g färska champinjoner
3 morötter
3 tomater
grönsallad
rapsolja
- Blanda ihop en marinad av sojan, chilisâsen, nötoljan, salt, peppar och klippt koriander. Blanda i de skurna kycklingfiléerna och lât ligga och dra i ca 20 min.
- Under tiden, skär champinjonerna och morötterna i skivor och stek dem i lite nötolja och rapsolja. Salta och peppra.
- Lât grönsakerna rinna av pâ ett hushâllspapper.
- Stek kycklingbitarna i marinaden. När kycklingen är genomstekt, lägg den i en salladsskâl och häll över stekskyn.
- Tillsätt de stekta grönsakerna, tomaterna skurna i bitar och grönsalladen.
- Smaklig maltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar